Szoftverek világa

Címkék

Kis problem

2011.12.14. 18:05 TMhun

Üdv!

Nos, most egy kis elmaradásban vagyok. Terveztem, hogy a héten több videót is publikálok. Az elsőt fel is vettem és meg is vágtam, de végül is a feltöltés előtt inkább töröltem bizonyos okok miatt és így már nem is lesz bemutatva. A többi videó sorsa pedig jelenleg kérdéses, hogy mikor készülnek el ugyanis a telefonnal és számítógéppel is gondok vannak és így lehetetlen a vágás vagy akár a felvétel is. A telefon problémát hamar megoldom, de a gép gondot csak téli szünetben tudom kijavítani (ha egyáltalán sikerül).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://platform.blog.hu/api/trackback/id/tr933463630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kortabornok 2011.12.14. 18:23:33

Nem baj az ilyen velem is megesett.
Én is egy új videós vagyok vagyis leszek ugyanis én is elkezdem a játék bemutatókat,de már technikailag megvagyok. Volt sok gondom nekem is.

első videóm kb 2 hét múlva lesz meg ha érdekel értesítelek.

TMhun 2011.12.14. 18:40:44

@kortabornok: Örülök, hogy valaki nézi a blogot és nem csak magamnak írok :)

Videókat már régebben is csináltam, de most úgy döntöttem kicsit komolyabbra veszem :) Csak most a technika nem engedi XD

Itt a régi csatornám:
www.youtube.com/user/csapatmester14
süti beállítások módosítása