Szoftverek világa

Címkék

World Of Goo bemutató

2011.12.09. 20:24 TMhun

Üdv!

Bár az oldal még nagy fejlődésben van, de a videók készülnek folyamatosan és egyenlőre töretlenül. Igaz még sok probléma van az erőforrás hiány és egyéb más apró-cseprő dolgokkal. A videóban is ahogy látjátok még vannak akadások, hangcsúszás és egyéb más dolgok, de ezeket javítom amint lehet. Minden féle, fajta véleményt elfogadok mivel még csak most melegszem bele.
(Végre tudok 15 percnél hosszabb videót is feltölteni így jönnek a videók)

A mai bemutató alanya a World Of Goo.

Maga a játék alapvetően egy fizikai játék, kis ragacs labdákat kell eljuttatni egy csőhöz építéssel, különféle trükkökkel, ami aztán beszippantja őket. Viszont ami miatt a játék nagyon sikeres lett, az a hangulata. A pályák, epizódok teljesen eltérőek, mindhez külön zene tartozik, rabul tudja rejteni az embert. Itt már teljesen magyar, így akik nem tudnak angolul, azok is már megérhetik a történeteket, amiket folyamatosan kapunk a játéktól, mely még teljesebbé teszi az egészet.

Aki még nem ismeri, mindenképp próbálja ki, van belőle Demo változat is, s ha megtetszik, mindenképp megéri a teljes változat az árát(3$)! :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék ügyességi android

A bejegyzés trackback címe:

https://platform.blog.hu/api/trackback/id/tr413452055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása